Izbor projekata, završnih i diplomskih radova


Informacije o izbornim projektima, završnim i diplomskim radovima

Predmeti iz kojih kod mene možete dobiti projekt

Ovdje možete naći razne informacije koje se tiču vaših interesa za izborom i radom na izbornim projektima, završnim i diplomskim radovima iz raznih predmeta koje vodim na studiju elektrotehnike i računarstva, a to su:
  • Razvoj web aplikacija (RWA): Izborni projekt   ili   Završni rad
  • Razvoj mobilnih aplikacija (RMA) -  Projekt I   ili   Projekt II   ili   Diplomski rad 
  • Radiokomunikacije  (RK)  -  Projekt I   ili   Projekt II   ili   Diplomski rad
  • Mobilne komunikacije (MK) - Projekt   ili   Diplomski rad
  • Bežične mreže osjetila (BMO) - Projekt   ili   Diplomski rad

Ponuđene teme i postupak prijave za izborni projekt

Listu tema iz pojedinoga predmeta, koju vremenom dopunjavam novim željama i idejama, možete pogledati preko QR koda koji u periodu upisa projekata postavim na vrata ureda (soba 1-49a). 
Studenti koji imaju svoje ideje koje mi žele predložiti za rad u okviru izbornoga projekta, također mi se mogu obratiti s prijedlogom, nakon čega ću odlučiti je li mi predložena tema prihvatljiva.
Zainteresirani studenti trebaju prvo iskazati interes za radom na projektu, popunjavanjem ovoga obrasca, a ja ću im do 2 dana prije završetka upisa javiti koga od njih mogu primiti, a koje molim da se upišu kod nekog drugog nastavnika (da bi se moglo dovoljno kvalitetno raditi, nastavnicima nije moguće istovremeno pratiti rad prevelikoga broja studenata pa je zato najprije potrebno vidjeti koliko je studenata zainteresirano, da bi se onda odlučilo može li ih se sve prihvatiti ili ne).

Očekivanja

Od upisanih studenata očekujem redoviti rad na projetku, koji će mi moći demonstrirati kroz pregledne sastanke koji će se održavati u dogovorenom ritmu, u principu tjedno ili dvotjedno. 
Studenti će trebati izvršavati i sve ostale upute koje im na početku semestra budem davao (npr. pisati dnevnik rada, podnositi pisana izvješća o napretku u poslu i sl.). Sve to bit će elementi za konačnu ocjenu, a ne tek konačni rezultat ili pisani uradak.
Studenti trebaju biti dovoljno samostalni za rad na projektu, ali svejedno redovito moći pokazati napredak u poslu i nastavniku podnijeti izvješće.

Priprema i predaja izbornih projekata, završnih i diplomskih radova

Osnovne općenite upute o pripremi i predaji radova možete pročitati ovdje, a specifične upute za završne i diplomske radove pročitajte na ovoj stranici.