Izbor projekata, završnih i diplomskih radova

Informacije o izbornim projektima, završnim i diplomskim radovima

Predmeti iz kojih kod mene možete dobiti projekt

Ovdje možete naći razne informacije koje se tiču vaših interesa za izborom i radom na izbornim projektima, završnim i diplomskim radovima iz raznih predmeta koje vodim na studiju elektrotehnike i računarstva, a to su:

  • Mikrovalno inženjerstvo (MI) - Projekt I ili Projekt II ili Diplomski rad

  • Mobilne komunikacije (MK) - Projekt ili Diplomski rad

  • Računalne vještine (RV) - Izborni projekt ili Završni rad

Ponuđene teme

Listu tema iz pojedinoga predmeta, koju vremenom dopunjavam novim željama i idejama, možete pogledati preko QR koda koji u periodu upisa projekata postavim na vrata ureda (soba 1-48b).

Studenti koji imaju svoje ideje koje mi žele predložiti za rad u okviru izbornoga projekta, također mi se mogu obratiti s prijedlogom, nakon čega ću odlučiti je li mi predložena tema prihvatljiva.

Očekivanja

Od upisanih studenata očekujem redoviti rad na projetku, koji će mi moći demonstrirati kroz pregledne sastanke koji će se održavati u dogovorenom ritmu, okvirno svakih tri tjedna. Studenti trebaju biti dovoljno samostalni za rad na projektu, ali svejedno redovito moći pokazati napredak u poslu i nastavniku podnijeti izvješće.

Priprema i predaja izbornih projekata, završnih i diplomskih radova

Osnovne općenite upute o pripremi i predaji radova možete pročitati ovdje, a specifične upute za završne i diplomske radove pročitajte na ovoj stranici.